Plejecenter Lillevang

Indflytning i boligerne på Lillevang

Servicepakke, hjælpemidler, tøjvask og medicin. Der er mange nye ting, når man flytter bolig. I folderen for neden er der hjælp at hente.

Når lejekontrakten er underskrevet, og nøglerne er hentet, så starter den reelle indflytning på Lillevang.

Lejligheden er uden møbler, lamper eller gardiner, og beboeren må frit indrette den med hensynstagen til, at personalet har mulighed for at hjælpe med den personlige pleje. Beboeren står selv for ophængning af inventar samt vedligeholdelse af dette. Beboeren har også ansvaret for boligens indvendige vedligeholdelse.

Møbler både inde og ude

Der står i hver bolig en plejeseng af hensyn til personalets arbejdsmiljø. I særlige tilfælde kan vi aftale andet. Den nye beboer bør overveje, hvilke møbler man ønsker at have med herunder havemøbler. Hver bolig har udgang til et mindre haveareal, hvis vedligeholdelse og pasning påhviler lejer.

Hjælp til flytning

Hvis man ikke har pårørende til at hjælpe sig med de praktiske opgaver i forbindelse med flytningen, kan man mod betaling få hjælp fra et hjemmeservicefirma. Furesø Kommune udgiver en liste over firmaerne, og den kan du rekvirere ved henvendelse i Borgerservicecentret på Rådhuset i Farum tlf. 7235 4060.

Indflytningshåndbog

Vi har lavet en lille indflytningshåndbog til vores nye beboere. Den finder du herunder.


Sidst opdateret 08. april 2017

» Kontakt

Plejecenter Lillevang

Lillevænget 1
3520 Farum
Tlf.: 7235 6400
E-mail: lillevang@furesoe.dk

Åbningstider:

Du kan kontakte administrationen alle hverdage kl. 9-15.