Plejecenter Lillevang

Om Lillevang

Lillevang er et ’grønt botilbud’ til borgere, der har brug for hjælp og støtte i dagtimerne eller er visiteret til en plejebolig.
Vores mål er, at beboerne på Lillevang får en tryg tilværelse i hjemlige omgivelser, hvor de kan være sig selv og samtidig have let adgang til samvær med andre. Gennem dialog forsøger vi at bidrage til oplevelsen af en aktiv hverdag, hvor der tages højde for beboernes forskellige behov. Der er tilknyttet fast personale i bo-grupperne.

Et moderne center

Lillevang er bygget i 1998 og placeret i et naturskønt område i den vestlige del af Farum. Vi er en lav bebyggelse med facader, der er beklædt med cedertræ.

Centret er et ’grønt botilbud’, fordi vi inddrager natur, dyr og friluftsliv aktivt i hverdagen. Vi kan nemlig se, at den grønne omsorg skaber trivsel blandt både beboere og medarbejdere.

Lillevang består af:

  • en centerbygning med et dagtilbud, køkken og café, fodpleje, frisør og administration. 
  • 96 plejeboliger. Alle boliger har direkte adgang til fællesarealer, fælles have og egen privat terrasse. Beboerne står selv for indretning af boligen samt den tilhørende private terrasse

Lillevangsposten

Hver anden måned udkommer beboernes egen nyhedsavis "Lillevangsposten" med nyt om dagligdagen, om arrangementer og andet lokalt, aktuelt stof. Du finder tidligere udgaver under menupunktet Lillevangsposten..


Sidst opdateret 29. december 2017

» Kontakt

Plejecenter Lillevang

Lillevænget 1
3520 Farum
Tlf.: 7235 6400
E-mail: lillevang@furesoe.dk

Åbningstider:

Du kan kontakte administrationen alle hverdage kl. 9-15.