Plejecenter Lillevang

Sociale arrangementer

Sankt Hans på Lillevang

Plejehjemmet Lillevang i Farum holdt en dejlig Sankt Hans Aften den 21. juni. 150 gæster festede det meste af dagen, beboere, pårørende og medarbejdere hyggede sig sammen både ude og inde og var absolut heldige med vejret, ingen regn!

Alle fik grillmad midt på dagen, grillede pølser, frikadeller, kartoffelsalat med alt, hvad dertil hører.
Eftermiddagen gik med underholdning for alle. PEP Show, 3 glade sangere og pianist der var klædt passende på til repertoiret, spillede og sang de gamle kendte sange. Der var også ”vovede” sange med lidt for husarene, til stor glæde og fornøjelse for alle 150 deltagende gæster og personaler.

”Det betyder rigtig meget for vores beboere og vores daglige gæster i dagtilbuddet, at vi kan være sammen om at feste på denne måde. Selvom mange har problemer med hukommelsen, så er dagens mange gode oplevelser lagret i sindet, så det kan mærkes længe efter”, fortæller driftsleder Susanne Olsen fra Lillevang. ”Vi værner om vores tilbagevendende traditioner, som alle her værdsætter meget”, fortsætter Susanne Olsen.

Om eftermiddagen nød alle deltagere dejlige sommer lagkager, med godt med flødeskum og friske jordbær. Bål kunne vi desværre ikke brænde på grund af afbrændingsforbud. Heksen var forberedt mange dage i forvejen, dagtilbuddets brugere havde haft travlt med at kreere en flot heks, som vi stadig har til gode at sende til Bloksbjerg. Mens Udvalgs Formand Matilde Powers holdt båltalen, nød beboere og gæster et glas Asti og chips, som afslutning på en helt igennem skøn Sankt Hans eftermiddag på plejecenteret Lillevang. 


Sidst opdateret 26. juni 2018

» Kontakt

Plejecenter Lillevang

Lillevænget 1
3520 Farum
Tlf.: 7235 6400
E-mail: lillevang@furesoe.dk

Åbningstider:

Du kan kontakte administrationen alle hverdage kl. 9-15.