• Boligen

  Boligen er i alt på 64 m2 fordelt på to rum (42m2) + en del af fællesarealet. Alle lejlighederne indeholder badeværelse og et lille tekøkken med køleskab. 

   

 • Beskrivelse af en bolig

  Boligen er på 64 m2 fordelt på to rum på 42 m2 plus en del af fællesarealet 

  Boligen har direkte adgang fra fællesarealet til en fælles have og fra boligen ud til egen terrasse, hvorfra den smukke natur kan nydes. 

  Lejlighederne indretter man selv efter ønsker og behov dog med hensyntagen til eventuelle hjælpemidler. 

  Der er tekøkken med køleskab i alle boliger

  Lejlighederne er placeret omkring et fællesareal med mulighed for at samles i en hygge - eller spisekrog. 

 • Fælles arealer
 • Inden indflytning

  Når du er bevilliget en plejebolig og får tilbudt en bolig, kan du kontakte Lillevang for at se boligen. Ønsker du boligen kontakter du visitationen og takker ja. Herefter får du tilsendt en lejekontrakt fra Domea, der skal underskrives og returneres. Herefter kan du flytte ind i boligen. Indflytningssyn skal foretages med boligselskabet. 

 • Lejekontrakt

  Boligerne administreres og udlejes af DAB, hvorfor lejekontrakten er fra DAB. Læs mere om indskud, opsigelse, husleje, el og varme på DABs hjemmeside: 

  https://www.dabbolig.dk/ 

  I huslejen er inkluderet en tv-grundpakke. 

  Boligen er ny istandsat ved indflytning. Indflytningssyn og aflevering af bolig ved udflytning sker sammen med boligselskabet. 

  Ligeledes skal boligselskabet kontaktes af de pårørende ved fejl og mangler i boligen. 

 • Indflytning og indflytningssamtale

  Når du har takket ja til en bolig og har underskrevet lejekontrakten, kontakter vi dig eller dine pårørende, hvor vi aftaler tidspunkt for en indflytningssamtale, hvor I bliver informeret om praktiske oplysninger ifm. med indflytningen. Ved samtalen ser I fællesarealerne og selve boligen, hvor I får mulighed for at måle op til fx gardiner og møbler.

  Boligerne har status som privat bolig, hvilket bl.a. betyder at man selv skal sørge for indretningen af sin bolig. Der skal derfor også erhverves en privat indbo forsikring. 

  Boligen er ny istandsat ved indflytningen. 

 • Inventar/udstyr i boligen

  Boligerne er 1-rums lejligheder på 32m2. Alle lejlighederne indeholder badeværelse og et lille tekøkken med køleskab. Boligerne indeholder en plejeseng, som skal benyttes, to store skabe og lejlighederne har store lyse vinduer og en terrassedør med udgang til en lukket have.

  Lejlighederne indretter man selv efter ønske og behov, dog med hensyntagen til eventuelle hjælpemidler og personalets arbejdsstillinger.

  Du skal selv sørge for gardiner og lamper og vi anbefaler, at du ikke lægger løse tæpper på gulvene af hensyn til fald risiko. Du skal desuden selv medbringe vaskbar dyne og pude. 

   

 • Nødkald

  Nødkald bevilges af plejepersonalet efter behov. 

 • Opbevaring af værdigenstande

  Al opbevaring af kontanter og værdigenstande er på eget ansvar. Vi anbefaler at du anskaffer en safetybox, hvor du kan opbevare dine værdigenstande.

  Vær opmærksom på, at Lillevang ikke kan påtage sig ansvar for bortkomne penge eller værdigenstande. Vi opfordrer dig derfor til, ikke at have for store kontantbeløb liggende, men gerne lidt småpenge til is mv. 

  Vi opfordrer til at fodpleje og frisør betales via MobilePay, af pårørende eller andre betalingsaftaler. 

 • Terrasse/have

  Beboeren kan frit indrette terrasse og have som det ønskes. Vedligehold påhviler beboeren.

  Der må ikke stilles krukker eller havemøbler på gangarealerne ved boligerne. Dette fordi gangarealerne bruges som flugtvej. 

   

Del: