• Blommehaven

  I Blommehaven går vi op at hver enkelt beboers historie bliver fortalt. Der er tid til aktiviteter og tid til bare at være. Vi vægter kontinuitet og et kendt ansigt. 

  Måltiderne er rammesættende for dagens gang og vi hygger os med at læse højt fra ugens udgave af posten 'Følg med', der tager udgangspunkt i nuværende og historiske begivenheder og anekdoter. 

  Vi er så heldige at vi har Jens der kommer og spiller musik nogle gange om ugen eller køre en tur ud i det blå med bussen. 

  Neda Soltani er daglig leder i Blommehaven. Neda kan træffes på 72 16 46 86. 

   

 • Kornelhaven

  I Kornelhaven er der plads til spontane aktiviteter, der er afhængig af dagsformen. De kunne fx være en hurtig omgang stolegymnastik om formiddagen. 

  Vi vægter samarbejde med pårørende. Vores erfaring er at det bedst skabes på et fundament med en løbende dialog og forventningsafstemning, der starter allerede ved indflytningssamtalen.

  I Kornelhaven har vi et pårørenderåd der er med til at understøtte aktiviteter. Vi er fælles om at skabe et givtigt hverdagsliv for vores beboere.

  Daglig leder i Kornelhaven er Majbritt Jensen.

  Majbritt kan træffes på 72 16 51 25

 • Magnoliehaven

  Hos Magnoliehaven går vi op i at skabe en tryg hverdag, hvor man kan være sig selv enten alene eller sammen med andre. 

  Måltiderne er et naturligt samlingspunkt, og som danner rammen om vores dagligdag. 

  Hos Magnoliehaven få vi hveranden uge besøg af en besøgshund der kommer og får godbidder og bliver kløet bag ørene. 

  Daglig leder i Magnoliehaven er Connie Ellekjær Hjort. Hun kan træffes på telefon 72 16 58 67. 

 • Syrenhaven

  I Syrenhaven bruger vi vores naturskønne beliggenhed meget. Syrenhaven har godt udkig til fårene og deres lam der nyder deres sommerresidens på Lillevang.  Vi går ofte en tur i "rundasen" som er den sti der går rundt om fårefolden. Her kan kan vi nyde den smukke natur og kramme træerne. 

  Vores perspektiv på omsorg og pleje er personcentreret. Det betyder i praksis, at vi gør os umage for at forstå den enkelte beboer og det liv de er rundet af. 

  Vi bestræber os på, at have en så værdig, stabil og rolig hverdag som muligt. Vi går op i det hjemlige og den personlige omsorg kommer i første række for vores beboere. Vi har tilbud til dem der har ebhov for at være en til en og til dem der kan agere og være i grupper.

  Daglig leder af Syrenhaven er Tine Woldby. Tine kan træffes på telefon  72 16 52 67.

Del: