• Valg

  Ved valg eller folkeafstemning i Danmark, får du mulighed for at afgive din stemme. 

  Lillevang sikrer at der kommer valgtilforordnede, som gennemfører valget for de beboere, der ønsker at afgive deres stemme. 

 • Vitterlighedsvidner

  Medarbejdere må ikke være behjælpelige med at være vitterlighedsvidner. Hvis du eller dine pårørende har brug for vitterlighedsvidner ved underskift af diverse dokumenter må i henvende jer til en advokat eller få pårørende eller venners hjælp. 

 • Klageadgang

  Klagemuligheder: 

  Hvis der er forhold, du er utilfreds med, eller emner, du ønsker at drøfte, bør du først kontakte lederen i det enkelte hus og aftale en samtale. Har du efter den samtale brug for yderligere drøftelse, kan du kontakte områdelederen for plejehjemmene og aftale tidspunkt til en ny samtale. Giver ingen af samtalerne det ønskede resultat, har du mulighed for at kontakte centerchefen for i Center for Sundhed og Seniorliv i Furesø Kommune. Centerchef i Center for Sundhed og Seniorliv.

  Klage over sygeplejefaglig behandling:

  Vil du er utilfreds med den sygeplejefaglige behandling, skal du henvende dig til Styrelsen for Patientsikkerhed og lave en indberetning til dem. De modtager klagen og foretager en vurdering. 

  Indberetning af hændelser:

  Pårørende har en mulighed for at indrapportere hændelser via Dansk Patient Sikkerhedsbase: http://www.dpsd.dk/.

 • Værgemål

  Vi anbefaler, at du får udarbejdet en fuldmagt, der vedrører økonomi og personlige forhold. Helst imens du selv kan være med til at beslutte indholdet og du selv kan underskrive dokumentet. 

  Læs mere om værgemål her

SDS Some 1080X1080px 08.05.2023 1600Px

Har sygeplejersken dit rigtige nummer?

Stamkort giver borgerne mulighed for at udfylde deres personlige oplysninger, fx pårørende og telefonnummer, på sundhed.dk. Sundhedspersoner har også…

SDS Some Aftaler 1080X1080px 06.02.2023 1600Px

Hold styr på aftalerne

I en digital kalender på sundhed.dk kan du se dine aftaler med hospital, kommunal sundhed og pleje samt praktiserende læge og speciallæger. Pårørende…

Del: