• Brand, alarmer og levende lys

  Der er i alle boligerne og på fællesarealerne opsat røgalarmer, som er tilkoblet husets centrale brandalarmeringssystem. 

  Det er af brandhensyn ikke tilladt at have levende lys i boligen.

 • Rygeregler

  Vær opmærksom på, at du kun må ryge i din egen bolig og døren skal være lukket når der ryges.

  DET ER IKKE tilladt at ryge i sengen, af hensyn til brandfare.

  I henhold til arbejdsmiljølovgivningen, skal din bolig være udluftet mindst en halv time, før personalet kan hjælpe dig i din bolig. Pårørende henvises til rygning på altanerne, samt selv at tømme askebægre efter brug.

  Vi opfordrer til, at der indkøbes rygeforklæder, til beboer der er rygere. Fås bl.a. hos Harald Nyborg til under kr. 200.-samt en luftrenser.

 • Gaver

  Personalet må ikke tage imod personlige gaver, arv, lån eller lignende fra beboere eller pårørende. Der må heller ikke foregå handel mellem personalet og beboerne. 

  Der er dog mulighed for at give mindre gaver som fx chokolade eller andet. 

 • Besøg og gæster

  Besøgende er velkomne, da det er din bolig. I er velkomne til at sidde rundt om i huset fra kl. 11.00 til 17.00. Uden for disse tider samt ved måltiderne bedes I benytte din bolig samt hvis I er mange, af hensyn til de andre beboer.

  Det er muligt at købe en kop kaffe og måske kage, hvis der er noget i overskud.

 • Framelding af mad

  Hvis du for eksempel skal på ferie, besøg eller øvrige udflugter, har du mulighed for at afbestille et eller flere måltider. Du skal afbestille måltiderne til kontaktpersonen senest 5 hverdage inden de aktuelle datoer, hvor du ikke ønsker dit måltid leveret. Hvis du indlægges akut, bortfalder kravet om fristen vedrørende afmelding af måltider.

 • Husdyr

  Husdyr er tilladt under forudsætning af at man selv kan passe dyret.

Del: